Produkto kodas: 0368 Kategorijos: ,

Pai Mu Tan Beeng Cha (2015 m.)

Baltoji (sheng/raw) Pai Mu Tan arbata – presuota ir brandinta. Pastaruoju metu populiarėja brandinta baltoji arbata, tad ją pradėta presuoti taip pat kaip ir Pu-erh arbatą. Presuota arbata gali lėtai bręsti, o su laiku jos skonis saldėja ir švelnėja.

„Pai Mu Tan Beeng Cha” arbata

Derlius: 2015 m.

Lapeliai: brandinti, rudai žalsvo atspalvio, presuoti.

Charakteristika: salstelėjusio, vaisinio skonio.

Ypatybės: arbata presuota 2015 m. ir nuo tada brandinta Kunming mieste, optimaliomis klimato sąlygomis. Per šį laikotarpį arbatlapiai įgauna saldžiai vaisines skonio natas. Tai nuostabiai unikali skonio patirtis.

Baltoji arbata – tai švelniausių ir jauniausių lapelių arbata, minimaliai apdorota ir dėl to itin vertinama subtilių arbatų mėgėjų. Baltosios arbatos lapeliai skinami tik rankomis, kol jų pumpurai dar ne visiškai išsiskleidę – juos dar dengia sidabriniai pūkeliai. Nuskinti lapeliai paskleidžiami ant bambukinių grotelių ir natūraliai vytinami, o po to atsargiai džiovinami neaukštoje temperatūroje. Po džiovinimo sidabriniai pūkeliai įgyja baltą spalvą (iš čia ir baltosios arbatos pavadinimas, kuris iš kinų kalbos verčiamas kaip „Baltasis Bijūnas“).

Kilmės šalis: Kinija

Kiekis
15 g/l
Temperatūra
Plikyti 100 ºC temperatūroje
Virimo laikas
Palaukti 2-4 min.

Baltoji arbata.

Neturime

Pristatysime per 2-5 darbo dienas Nemokamas pristatymas nuo 50.00 Atsiimkite paštomate

Gurmanams

Visos prekės