Produkto kodas: PUE004 Kategorijos: ,

Green Beeng Cha (2015 m.)

Žalioji (sheng/raw) Pu-erh arbata – tai arbata, kurios gamybos metu atliekama tik minimali lapelių oksidacija. Tuomet arbata gali lėtai bręsti per ilgą laiko tarpą. Dažniausiai presuojama – tuomet arbatžolės tinkamos ilgalaikiam brandinimui. Su laiku arbatos skonis saldėja, švelnėja.

„Green Beeng Cha” arbata
Derlius: 2015 m.
Lapeliai: žalsvai gelsvo atspalvio su auksaspalviais pumpurėliais, presuoti.
Charakteristika: švelnaus, vaisinio aromato.
Ypatybės: Kitaip nei shu Pu-erh arbata, sheng Pu-erh arbatlapiai džiovinami saulėje, presuojami ir tuomet brandinami. Presavimui lapeliai atrinkti rankomis.
Supakuota į medinę dėžutę.

Pu-Erh arbata kilusi iš Kinijos, Junanio provincijos. Ji gaminama iš to paties laukinio arbatkrūmio (lot. Camellia sinensis) kaip ir žalioji bei juodoji arbata. Pagrindinis skirtumas – arbatlapių fermentacijos procesas, kurio metu vytinti arbatmedžių lapeliai storu sluoksniu supilami į dideles krūvas. Lapai drėkinami vandeniu, uždengiami ir laikomi keletą savaičių. Pakilusi temperatūra suteikia puikią terpę daugintis bakterijoms, kurios paskatina fermentaciją ir suteikia Pu-Erh arbatai išskirtinių savybių bei specifinį skonį ir kvapą.

Kilmės šalis: Kinija

Kiekis
12 g/l arbatžolių
Temperatūra
Plikyti 100 ºC temperatūroje
Virimo laikas
Palaukti 2 min.

Pu-Erh arbata.

Liko 2

42.00357g

Pristatysime per 2-5 darbo dienas Nemokamas pristatymas nuo 30.00 Atsiimkite paštomate

Gurmanams

Visos prekės