Naujas Chai Chai žiemiškos arbatos kūrinys – Pieno arbata “Šokoladiniai pusnynai”, kurią galite paruošti tiek su vandeniu, tiek su pienu! Patirkite visiškai naują skonių nuotykį – kreminės konsistencijos, turtingo aromato, ryškaus, kakavinio skonio gėrimas – geriau, nei pieno kokteiliai iš parduotuvių lentynų. Tiesiog įberkite norimą arbatos kiekį į puodą, užpilkite pienu ir šildykite maišydami, po to nukoškite. Norėdami sušilti po žiemiško pasivaikščiojimo lauke, paskaninkite puodelį “Šokoladinių pusnynų” šlakeliu romo ir užklokite plakta pieno puta, arba tiesiog pagardinkite keliais zefyriukais, jei ruošite šį kakavinį malonumą vaikams.
Paruošimas su pienu: 15 g arbatžolių, 250 ml pieno, 10 min., šildyti maišant.
Kilmės šalis: Vokietija
Supakuota Lietuvoje