Kategorijos: ,

Kietas riešutėlis

Pieno arbatą “Kietas riešutėlis” galite paruošti tiek su vandeniu, tiek su pienu! Atraskite naują skonių derinį! Kreminės konsistencijos, karamelės ir riešutų skonio gėrimas, be pridėto cukraus, skonio stipriklių, dažų ar konservantų – tikrai geriau, nei pieno kokteiliai iš parduotuvių lentynų. Tiesiog įberkite norimą arbatos kiekį į puodą, užpilkite pienu ir šildykite maišydami, po to nukoškite. Rekomenduojame gėrimą dekoruoti plakta pieno puta, apibarstyti cinamonu arba kakavos milteliais. Taip pat, pabandykite “Kietą riešutėlį” pagardinti šlakeliu romo ar lazdynų riešutų likeriu! Mm…

Paruošimas su pienu: 15 g arbatžolių, 250 ml pieno, 10 min., šildyti maišant.

Kilmės šalis: Vokietija

Kiekis
14-16 g/l
Temperatūra
Plikyti 100 ºC temperatūroje
Virimo laikas
Palaukti 6-10 min.

Skrudinti obuolių gabaliukai, obuolių gabaliukai (obuoliai, citrinų rūgštis), cinamono gabaliukai, skaldyti kakavos branduoliai, migdolų gabaliukai, kvapiosios medžiagos, natūralios kvapiosios medžiagos.

Liko 8

7.00100g

Pristatysime per 1-3 darbo dienas Nemokamas pristatymas nuo 30.00 Atsiimkite paštomate

Arbatos su riešutais

Visos prekės