Liofilizuotos (šaltyje džiovintos) avietės išsaugo ne tik vertingas uogų savybes, bet ir aromatą, formą, tūrį bei skonį. Jos tampa traškios ir purios, o aplietos juoduoju šokoladu, sukuria nepakartojamą rūgštelės ir saldumo žaismą!
Kilmės šalis: Olandija
Supakuota Lietuvoje
90 % juodasis šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, emulsiklis: sojų lecitinas), 8 % liofilizuotos avietės, gliukozės sirupas, tapijokos dekstrinas, glazūravimo medžiagos: gumi arabikas, šelakas, kokosų aliejus, rapsų aliejus.
Sudėtyje gali būti žemės riešutų, kitų riešutų ir kitų organinių vaisių gabaliukų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – Energinė vertė 2116 kJ (505 kcal): riebalų 30 g (iš jų sočiųjų 18 g), angliavandenių 49 g (iš jų cukrų 47 g), skaidulų 9 g, baltymų 4,9 g, druska 0,01 g.