Produkto kodas: 0117 Kategorija:

Kakava

Šokolado ir kakavos miltelių gamybai kakavos pupelės kruopščiai atrenkamos, skrudinamos, lukštenamos ir smulkinamos. Galiausiai, iš susmulkintų pupelių, spaudžiamas kakavos sviestas. Sumalus masę, likusią po kakavos sviesto išspaudimo, gaunami kakavos milteliai. Kad kakavos milteliai geriau pasiskirstytų skystyje, jiems gaminti skirta masė alkalizuojama – dažniausiai apdorojama kalio karbonatu.

Šioje kakavoje yra net iki 22% kakavos sviesto, kuris pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, turi daugybę vitaminų ir mineralų. O be to, ir kokį turtingą skonį suteikia, ir kaip nuostabiai kvepia!

Ši kakava puikiai tiks ne tik karšto šokolado ruošimui, bet ir pieno kokteiliams, pudingams, kepiniams, desertų paruošimui.

Kilmės šalis: Olandija

Kakavos milteliai.

Liko 44

7.00150g

Pristatysime per 2-5 darbo dienas Nemokamas pristatymas nuo 30.00 Atsiimkite paštomate

Saldumynai

Visos prekės