ir bendradarbiavimo rezultatas – nuostabusis prieskonių mišinys „Gvakamolės padažui“! Spalvingas mišinys, kurio pagrindą sudaro, žinoma, džiovinti mangų ir anansų gabaliukai yra dar ir švelniai pagardintas imbieru bei rūkyta paprika, kurie šiam mišiniui suteikia unikalų aromatą.
Mūsų prieskonių mišinys tiesiog tobulai pritaikytas unikaliam Mangų mango gvakamolės padažo ruošimui, bet puikiausiai tinka ir salotoms, ryžių patiekalams, troškiniams, salstelėjusiems kario padažams ruošti ar tiesiog sumuštiniui su avokadu pagardinti.
Padažo paruošimas: sutrinkite avokadus, įmaišykite norimą kiekį prieskonių mišinio, įdėkite smulkiai pjaustytų svogūnų, įspauskite šlakelį citrinos sulčių ir Voilà – padažas paruoštas!
Kilmės šalis: Vokietija
Supakuota Lietuvoje