Imbieras žinomas kaip puikus imuniteto stiprintojas, pasižymintis stipriu, aštroku skoniu. Cukruotas imbieras maloniai stebina pikantišku, aštriai saldžiu skoniu ir puikiai gali pakeisti saldžius užkandžius. Ypač tinkamas žiemos metu ar užklupus peršalimui. Cukruotu imbieru taip pat gardinami konditeriniai kepiniai, saldinami gėrimai, jiems suteikiant išskirtinį skonį.
Kilmės šalis: Tailandas
Supakuota Lietuvoje
Cukrus (55 %), imbierai (44.9 %), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis E330, konservantas sieros dioksidas.
Sudėtyje gali būti žemės riešutų, kitų riešutų ir kitų organinių vaisių gabaliukų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g): 1272 kJ/304 kcal; riebalai – 0,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0 g, angliavandeniai – 75 g, iš kurių cukrų – 71 g, skaidulinės medžiagos – 1,1 g, baltymai – 0,1 g, druska – 0 g.