Nuostabiai kvapnus tradicinis rytiečių gėrimas, paruoštas pagal Ajurvedą (senoji Indijos išmintis). Manoma, jog ši arbata sušildo, padeda atgauti fizines ir emocines jėgas, neprarasti dvasinės pusiausvyros, tinka peršalus.
Ajurvedinė arbata paprastai saldinama medumi, tačiau „Caramel Chai“ arbatos galėsite nesaldinti. Sudėtyje esantys karamelės gabaliukai, lėtai tirpdami, natūraliai pasaldins ir suteiks kreminės tekstūros šiai šildančiai prieskonių arbatai.
Paruošimas nr. 1:
Šaukštelį mišinio užplikyti 100 C vandeniu ir palaikyti 6-10 min. Nukošti, pripilti trečdalį puodelio pašildyto pieno.
Paruošimas nr. 2:
3 šaukštelius mišinio užplikyti 1l verdančio vandens, uždengti ir virti pusę valandos ant silpnos ugnies. Baigus virti įdėti 2 šaukštelius juodosios arbatos (rekomenduojama sveriamos), palaikyti 3-5min. ir įpilti ketvirtį litro pašildyto pieno.
Kilmės šalis: Vokietija
Supakuota Lietuvoje