Anakardžių riešutai padengti pienišku šokoladu ir pagardinti čili pipiriukais – tai intriguojantis skonių derinys, kuris patiks išskirtinio skonio ieškantiems gurmanams. Subtilus saldumas ir deginantis prieskonis akimirksniu gerina nuotaiką ir vis dar kvepia nepažįstama egzotika.
Kilmės šalis: ES
Pieniškas šokoladas maž. 73 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrugų milteliai, dehidratuoti pieno riebalai, emulsiklis: sojų leticinas, E476, vanilinas), anakardžių riešutai maž. 23 %, glazūros medžiagos (gumiarabikas ir šelakas), čili milteliai. Pieniškas šokoladas: kakavos maž. 32,1 %.
Sudėtyje gali būti žemės riešutų, kitų riešutų ir kitų organinių vaisių gabaliukų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g) – 2303 kJ/550 kcal: riebalų 34 g (iš jų sočiųjų 17 g), angliavandenių 49 g (iš jų cukrų 42 g), baltymų 8 g, druskos 0 g.