Produkto kodas: 0027 Kategorijos: ,

Bu Lang Mountain (2019 m.)

Juodoji (shu/ripe) Pu-erh arbata – maksimaliai fermentuota ir dažniausiai vadinama tiesiog Pu-Erh.

“Bu Lang Mountain” arbata
Derlius: 2019 m.
Lapeliai: rusvi, tamsūs, presuoti.
Charakteristika: minkšto, vaisinio aromato.
Ypatybės: ribotos partijos arbata iš Xishuangbanna kalnų. Būdingas šiek tiek sutraukiantis ir ilgai išliekantis poskonis su švelniomis medaus natomis.

Pu-Erh arbata kilusi iš Kinijos, Junanio provincijos. Ji gaminama iš to paties laukinio arbatkrūmio (lot. Camellia sinensis) kaip ir žalioji bei juodoji arbata. Pagrindinis skirtumas – arbatlapių fermentacijos procesas, kurio metu vytinti arbatmedžių lapeliai storu sluoksniu supilami į dideles krūvas. Lapai drėkinami vandeniu, uždengiami ir laikomi keletą savaičių. Pakilusi temperatūra suteikia puikią terpę daugintis bakterijoms, kurios paskatina fermentaciją ir suteikia Pu-Erh arbatai išskirtinių savybių bei specifinį skonį ir kvapą.

Kilmės šalis: Kinija

Kiekis
14 g/l arbatžolių
Temperatūra
Plikyti 100 ºC temperatūroje
Virimo laikas
Palaukti 2 min.

Pu-Erh arbata.

Neturime

Pristatysime per 2-5 darbo dienas Nemokamas pristatymas nuo 50.00 Atsiimkite paštomate

Gurmanams

Visos prekės