Vienas populiariausių mūsų prieskonių mišinių „Mozzarella Tomato“ – nepalieka abejingų. Pagal tradicinę italų receptūrą sumaišytas mišinys toks universalus, kad virtuvėje pravers visada. Džiovinti pomidorai sumišę su bazilikų, raudonėlių ir čiobrelių kvapais, mintyse nukelia prie saulėtos Viduržemio jūros, o paprikos ir čili pipiriukai, kurių, beje, visai nedaug, suteikia šiam mišiniui švelnių pikantiškumo natų.
Šiais prieskoniais gardinkite pomidorus su mozzarella sūriu, pomidorų salotas ar makaronų padažus, berkite į daržovių troškinius ar kepant picą, įtrinkite prieskoniais varškės sūrį ar berkite ant itališkos duonelės ir kepkite brusketą. Jei kepate naminę duoną, „Mozzarella Tomato“ tiks ir čia. Įberkite į duonos tešlą prieskonių ir mėgausitės pikantiška duonele su pomidorais.
Kilmės šalis: Vokietija
Supakuota Lietuvoje