Kategorijos: ,

Almond Chai

Nuostabiai kvapnus tradicinis rytiečių gėrimas, paruoštas pagal Ajurvedą (senoji Indijos išmintis). Manoma, jog ši arbata sušildo, padeda atgauti fizines ir emocines jėgas, neprarasti dvasinės pusiausvyros, tinka peršalus.

“Almond Chai” arbata paruošta išskirtinai – prieskonius gardinant obuolių ir migdolų gabaliukais, tad gėrimas kupinas riešutinio aromato.

Ajurvedinė arbata gali būti patiekiama viena arba maišoma su juodąja arbata, pienu ir medumi. Juodoji arbata paprastai naudojama iš Asamo regiono, dėl savo stipraus skonio ir spalvos. Ajurvedinė arbata paprastai saldinama medumi, tačiau galima ir cukrumi ar kondensuotu pienu.

Paruošimas nr. 1

Šaukštelį mišinio užplikyti 100 C vandeniu ir palaikyti 6-10 min. Nukošti, pripilti trečdalį puodelio pašildyto pieno. Pasaldinti medumi.

Paruošimas nr. 2:

3 šaukštelius mišinio užplikyti 1 l verdančio vandens, uždengti ir virti pusę valandos ant silpnos ugnies. Baigus virti įdėti 2 šaukštelius juodosios arbatos (rekomenduojama sveriamos), palaikyti 3-5 min. ir įpilti ketvirtį litro pašildyto pieno. Pasaldinti medumi, cukrumi ar kondensuotu pienu pagal skonį.

Kilmės šalis: Vokietija

Kiekis
12-14 g/l
Temperatūra
Plikyti 100 ºC temperatūroje
Virimo laikas
Palaukti 6-10 min.

Cinamono gabaliukai, imbiero gabaliukai, obuolių gabaliukai (obuoliai, citrinų rūgštis), kardamono ankštys, migdolų drožlės (7%), kardamono sėklos, migdolų gabaliukai (7%), gvazdikėliai, juodieji pipirai, natūralios kvapiosios medžiagos.

Liko 7

7.00100g

Pristatysime per 1-3 darbo dienas Nemokamas pristatymas nuo 30.00 Atsiimkite paštomate

Prieskonių arbatos

Visos prekės